کد خبر : 112 ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ ساعت [ ۱۲:۳۰ ]
پرینت پرینت ذخیره فایل ارسال به دوستان

پنجمین جلسه حوزه اجرایی برگزار شد:

پنجمین جلسه حوزه اجرایی دومین گفتمان راهبردی نقش جوانان در توسعه پایدار شهری برگزار شد.

  به گزارش خبرنگار گروه روابط عمومی، در صبح روز پنجشنبه مورخ ۱۰ اسفندماه سال ۱۳۹۶ پنجمین جلسه حوزه اجرایی دومین گفتمان راهبردی نقش جوانان در توسعه پایدار شهری با حضور حسین نجار‌(مشاور امور سیاسی استاندار اصفهان)، مهدی باقربیگی (عضو سابق شورای اسلامی شهر اصفهان) و محمدرضا ملکی ها (مدیرعامل خیریه فرهنگی بقیه الله) برگزار […]

 

به گزارش خبرنگار گروه روابط عمومی، در صبح روز پنجشنبه مورخ ۱۰ اسفندماه سال ۱۳۹۶ پنجمین جلسه حوزه اجرایی دومین گفتمان راهبردی نقش جوانان در توسعه پایدار شهری با حضور حسین نجار‌(مشاور امور سیاسی استاندار اصفهان)، مهدی باقربیگی (عضو سابق شورای اسلامی شهر اصفهان) و محمدرضا ملکی ها (مدیرعامل خیریه فرهنگی بقیه الله) برگزار شد.

در ابتدای این جلسه علی تقیان (دبیر اجرایی) ضمن عرض خیرمقدم از حضور ارزشمند یکایک میهمانان تقدیر و تشکر نمود. وی در ادامه ضمن ارائه گزارش کامل از برگزاری اولین مرحله این همایش به بخشی از دستاوردهای علمی و اجرایی از جمله: ارسال ۱۳۶ مقاله علمی به دبیرخانه ، استفاده و بکارگیری از جوانان و نوجوانان در حوزه اجرایی با میانگین سنی ۲۰ سال ، عدم استفاده از بودجه دولت برای برگزاری این همایش ، حمایت مادی و معنوی از طرح های علمی در حوزه توسعه پایدار ، تولید محتوا و ساخت مستند های تصویری توسط جوانان، برگزاری پنل های تخصصی و کارگاه های آموزشی در زمینه های محیط زیست- اقتصادی-اجتماعی- فرهنگی، چاپ ۱۰ مقاله برتر علمی در قالب کتاب بعنوان خوراک علمی، مشارکت دستگاه قضایی و انتظامی و بیش از ۱۶ دستگاه اجرایی در سطح استان و کشور در برگزاری این برنامه، آماده سازی و رونمایی از سند جامع برگزاری این همایش، دائمی شدن این دبیرخانه در شهر اصفهان و… اشاره نمود و خواستار حمایت های بیشتر مسئولین از این دبیرخانه شد.

 

در ادامه این جلسه حسين نجار (مشاور امور سیاسی استاندار) در رابطه با نقش جوانان در توسعه پايدار شهري گفت: اينگونه هدف ها بسيار تاثير گزار و عالي هستند كه از چهار دهه قبل شاهد تغييرات زيادي در اين زمينه بوديم، در طي اين سال ها شهر اصفهان نيز دچار تغيير و تحول شده ،به گونه اي كه ما در گذشته حتي به ذهنمان هم خطور نميكرد كه روزي آب زاينده رود خشك شود.
مسئوليني كه در اين شهر فعاليت ميكنند ،غافل مانده اند و بايد جوابگوي مردم باشند زيرا ما با يك زنده رود خشك طرف هستيم و مردم اصفهان نمي توانند نفس بكشند.
افراد نسل دوم شاهد موضوعات مختلف جامعه بودند و بيشترين اثر را در بحث انتخابات داشتند و به مشاركت اجتماعي راغب بودند.
نسل هاي سوم و چهارم يا همان نسل پرسشگر كه گويا و مدير ومدبر هستند و اعضاي آن جوانان و مديران آينده می باشند.

مشاور امور سياسي استاندار در ادامه افزود:امروزه كشور ما دچار آفات زيادي شده است كه يكي از آنها اين مسئله است كه چرا مسئولان ما كه سنشان بالا است هنوز بايد تصميم بگيرند ؟اين تصميمات نتايج جالبي ندارند و بايد همه دست به دست هم دهند تا فعاليت هاي خوبي شكل بگيرد.
امروزه عصر تكنولوژي و ارتباطات است و بايد به اشتغال جوانان توجه زيادي شود.
وي در ادامه سخنانش و در رابطه با دومین گفتمان راهبردي عنوان کرد: ما در زمينه هاي مختلف حاضر به همكاري هستيم و سعي ميكنيم كه همه  مردم در اجتماع شركت كنند تا در آينده به موفقيت هاي بيشتري دست پيدا كنيم.
نجار در آخر خطاب كرد: به اميد خداوند سعي داريم كه كشوري با توسعه پايدار قوي داشته باشيم و مشكلات كشور را رفع كنيم.

مهدي باقر بيگي در رابطه با دومين گفتمان راهبردي نقش جوانان در توسعه پايدار شهري اظهار کرد: اين پيگيري ها براي ادامه كار بسيار ستودني است و و عقايد و نظرات جنابِ نجار بسيار عالي بود و اميد مي رود كه عملي بشود.
متاسفانه در كشور ما كسي به جوانان و عقايد آنها اهمیت نمي دهد زيرا كه مديران ما مدبر نيستند و در واقع ادمین هستند و حتي كساني كه واقعاً دلسوز هستند و مي خواهند كار مثبتي انجام دهند بعد از مدتي دلسرد ميشوند.
ما در آيات قران و احاديث كاملاً واضح نحوه  اداره ي يك شهر و كشور را مشاهده ميكنيم كه بايد به آنها عمل كنيم.
ما در جايي زندگي ميكنيم كه پايه  چراغ راهنمايي از يك درخت چهل ساله برايمان مهم تر است و اين واقعاً وضعيت بدي است. در بعضي مواقع حتي مسئولين جلوي پيشرفت را مي گيرند و سرمايه ها را نابود مي كنند.

باقربيگي در ادامه افزود:
مديران ما مي توانند كارهاي مهمي انجام دهند كه يكي از آنها اين است كه نيروي انساني را هدر ندهند.
دشمنان ما به تازگي متوجه شدند كه حمله  نظامي به كشور ما بي فايده است و به همين دليل شروع به جنگ نرم كردند و در فكر و ذهن مردم ما تاثير گذاشتند.

وي در پايان سخنانش گفت:جوانان ما با كمك به يكديگر مي توانند آينده بهتری براي همه ما بسازند.

محمد ملكي ها در انتهای این جلسه ابراز کرد: زمان حال نسبت به زمان گذشته تغييرات بسياري داشته است و جامعه بايد دست نيروي جوان متخصص باشد.
روحيه مردم ايران به گونه ايست كه براي احترام به افرادي كه سن بالاتری دارند همه كاري انجام مي دهيم و همين باعث ميشود كه اگر به آنها انتقادي كنيم ناراحت بشوند و به همين دليل ما هم مطالبه گري نمي كنيم.
ما تفكر سيستماتيك نداريم و به همين دليل به مشكل برميخوريم و هرشخص بر اساس سلايق خودش عمل ميكند.
وي در ادامه افزود: مقام معظم رهبري فرموده اند كه بايد بجاي كلمه توسعه از واژه پيشرفت استفاده كنيم زيرا بايد بر مبناي ايراني اسلامي پيشرفت كنيم نه بصورت غربي و بايد به بومي سازي اين قضيه توجه كنيم.

مدير عامل خيريه فرهنگي بقيه الله افزود: به چند نكته بايد توجه زيادي نشان دهيم ،اول اينكه بايد به ابعاد حقوقي كار توجه کرد و بعد اينكه بايد به بحث هاي فرهنگي توجه ويژه اي نشان دهيم تا پيشرفت كنيم.

وي در پايان سخنانش گفت:بنده دولتي نيستم و غير دولتي كار ميكنم و آمادگي خود را براي كمك در زمينه های مختلف اعلام مي كنم.

پس ازپایان سخنان میهمانان پنجمین جلسه حوزه اجرايي مجيد محمد پور (رئیس دبیرخانه) عنوان کرد: خوشحال هستيم كه در خدمت سازمان هاي دولتي و غير دولتي هستيم و خوشبختانه دغدغه مسئولان با دغدغه جوانان يكي است .
ما جوانان آمده ايم كه با روحيه انقلابي اين كار را انجام دهيم و به همين دليل دبيرخانه دائمي همايش را در اصفهان پايه گزاري كرده ايم و اساس نامه اي را در اين رابطه تشكيل داديم و كميسيون هاي مختلفي در زمينه هاي مختلف داريم كه هر كدام فعاليت هايي انجام ميدهند.
دغدغه هاي اصلي ما اين است كه اول مديران جوان را پرورش دهيم و بعد طرح هايي در زمينه توسعه پايدار ارائه دهيم.

محمد پور در پايان سخنانش خطاب كرد:ما از مهماناني كه امروز در جلسه شركت كردند تشكري ويژه داريم و همگي آمادگي خود را براي هرنوع كمكي اعلام مي كنيم.

در پايان جلسه و به رسم ادب به هريك از مهمانان ،هدايايي اهدا شد.

خبرنگار نوجوان : کیمیا میرصادقی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
مدیران دبیرخانه